Notes del present

Laure Gutiérrez
Xarxes

La frase que marca la diferència...By  Laure Gutiérrez     16:08     
La majoria coincideix que el debat d'ahir entre Felipe González i Artur Mas al programa Salvados va ser un debat de nivell. El lideratge d'audiència en la seva franja demostra que a la ciutadania sí l'interessa la política, però quan val una mica la pena.


Tot a la vida és quasi discutible i això potser també, però jo crec que Felipe González es va emportar el gat a l'aigua de carrer, perquè va portar Artur Mas al terreny del diàleg i la legalitat i perquè Artur Mas va cometre errors d'aficionat, però que en el fons demostren una cosa molt simple, i és que Artur Mas no és tan bo. Que quan se li posa davant a qualsevol dinosaure s'empetiteix.

Va haver una frase que per a molts ha passat desapercebuda però que per mi va ser la que va marcar el punt d'inflexió en qui guanyava el debat, quan Mas intenta comparar Catalunya amb els països de l'antiga Iugoslàvia. Diu Mas "y ahí estan, en Europa, casi todos, como Estados" y Felipe contesta "por favor, no, ahí estan, 300.000 personas menos que han muerto dentro de esa tragedia". Clar és què, era un debat descompensat.
About Laure Gutiérrez

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas euismod diam at commodo sagittis. Nam id molestie velit. Nunc id nisl tristique, dapibus tellus quis, dictum metus. Pellentesque id imperdiet est.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Translate

Recent Posts